Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kolce Z Biał.Złota Vs Ebony

adimlody

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam tak jak w temacie proszę o radę doświadczonych graczy co lepsze dla sury wp, kolce z białego złota wiadomo z przetopami 15 do inta czy ebo z max pz i sila? Mam sure full do expa

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Wydaje mi się ,że ebony.

qsHVsoT.png

Opublikowano

Jezeli masz te i te kolczyki to te z int uzywaj do odpalania ostrz i zbroji a potem zmieniaj na ebo. proste

Opublikowano

To i to, zakładasz białe złoto odpalasz skille, zmieniasz na ebony...

LIBERTA PER GLI ULTRAS! 1908!

Opublikowano

@UP

Tak, tak, oskarż jeszcze tych co piszą, że ebo +9 lepsze, skopiowali to od tego, co pierwszy napisał...

Naprawdę jesteś kozak...

80% myślących weaponów, tak robi, nie tylko ty jesteś taki zajebisty.

@Top

Mam białe złoto +7 i ebo +9 i znacznie się poprawiają hity i blok ciosów od czarowanej, kołuj już sobie na 61 lv 300kk na tarcze 61 lv z intem+12, bo to jest zajebista sprawa ;)

LIBERTA PER GLI ULTRAS! 1908!

Opublikowano

jak dla mnie lepsze są kolczyki z bialego zlota dlaczego ? bo gdy posiada sie jeszcze branse z bialego zlota +9 to regerancja pz mmmmmmmmmm :) + int a co do ebonów to nie trzeba gdy ma się bez nich np 10k pz

pozdrawiam

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Kolce z bialego zlota sa lepsze gdyz posiadaja inteligencje dla sury wp jest to pkt statusy najbardziej potrzebny wszystkie skille wiecej biora tak jak i ostzre i zbroja daja wiecej ataku i obrony.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

zamknijcie temat bo neo'sy się zlęcą i zaczną spamować ;f

@Erlano123

po co piszesz jak wyjaśnione???? lol

idż dzieciaku z mpc bo szkoda cię ;F

modek zamknij temat

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...